perjantai 27. tammikuuta 2012

Liikunnallista liikkumattomuutta

Minua on pitkään jo vaivannut köhä, joka yskiessä saa aikaan hanhimaisen honk honk -äänen. Lääkäriin en ole vielä saanut mentyä mutta yhden paremman päivän, eli vähimmän yskittävän, lopuksi intouduin zumbaan. Jo parin ensimmäisen askelkuvion jälkeen tajusin sen olevan virhe. Ja yöllä kun valvoin kirvelevien keuhkojeni kanssa tajusin olevani myös typerä. Puolikuntoisena ei sovi hillua.

Joten siitä asti olenkin liikuttanut vain aivojani muu ruumiin ottaessa rennosti. Äitin kanssa selailtiin käsityölehtiä ja ideoitiin kaikenlaista kivaa. Löysimmekin kivan kassiohjeen vanhasta Kotiliesi- lehdestä :


Pettämättömästä lanka-aarrearkustani löytyi myös muutamia keriä tarkoitukseen sopivaa puuvillalankaa jotka äiti heti nappasi mukaansa. Tämä tapahtui siis sunnuntaina. Ja tänään, perjantaina, tyttöset sai jo mummin ahkerien käsien virkkaamat jumppakassit!




Eli kovin liikunnalliset ovat äitinikin kädet olleet.

Itse olen herkällä tuulella olevia keuhkojani säästellyt lankapölyltä ja ahkeroinut ompelukoneen kanssa pusero-projektin kimpussa. Eli onhan siinä tullut liikettä käsivarsiin ja oikealle nilkallekin polinta painaessa.



Liikunnallista viikonloppua! Kukin sitä harjoittakoon joko osalla kropasta tai koko kropalla, joko hillittömästi tai hillitsevästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti