sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pieniä ja suuria ihmeitä ja iloja

Lähinaapureihimme on muuttanut parikin komeaa äijää. Niin salskeita nuoria miehiä että ihan toivoo törmäävänsä heihin pihalla taikka näkevänsä vilauksen. Kyläänkään ei joka päivä tohdi pyrkiä. Niin ihanille naapureille on hinku ja halu ommella jotain pientä muistoksi.

Toisin sanoen, haikara on pudottanut kaksi nyyttiä kadullemme. Kyllä, vauvat ovat pieniä mutta aina se vaan tulee shokkina että NIIIIN pieniä! Hyvänen aika, päänuppikin on greipin kokoinen! Ja ne pikkuriikkiset sormet ja varpaat, ei voi kuin tuijottaa ja ihastella. Ja miten täydellisiä he ovat. Niin huolettomia huomisesta, nukkuvat tyytyväisinä naapurintätinkin sylissä, ehkä tietoisina että varastivat palasen sydämmestä. Pieniä ihmeitä ja suuria iloja vanhemmilleen.





Melkein vuosi sitten sain myös iloa tutustua uuteen ihmiseen josta voin vilpittömästi sanoa että IHANAA kun tulit elämääni. Nuoren tuttavuutemme aikana hän kerkesi jo vanhetakin ja tottakai halusin ilahduttaa pienesti tätä minua suuresti ilahtanutta ystävää.


Jokin aika sitten lähti myös terveiset maapallon toiselle puolelle ilahduttamaan ystävää ja muistuttamaan tästä ihmeellisestä kotoSuomesta.


Ilahdutin myös omia pieniä ja suurempia ihmeitäni innostumalla leipomaan! Hatarasti vinossa tönöttävän piparitalon sijaan päätime tehdä kokonaisen kylän! Perustukset luotiin tänään.
Maalaustalkoot pystytetään piakkoin mutta 
harjakaisia vietetään sitten kun perheenpää on vapaapäivällä hoitamassa seinäelementtien pystytyksen.


Ilahdutin itseäni suuresti suursiivoamalla keittiönkaapit. Kyllä, joulua varten. Jos sinun joulusi tulee ilman kaappien siivoustakin niin hei, sehän on kertakaikkiaan mahtavaa mutta monen joulun kokemuksesta tiedän että minun ei tule. Ja olen sen asian hyväksynyt yhtenä ihmeellisistä piirteistäni.

Sen kunniaksi silitin ja ripustelin myös jouluverhot. Olkoon vaan marraskuu mutta se ei ole keneltäkään muulta pois kun saan nauttia puhtaantuoksuisesta keittiöstäni ja punaisista verhoistani. Se kaikki on iloa minulle.
Ja myös ihmeelliselle ja ilahduttavalle perheelleni. 

1 kommentti:

  1. Kyllä sä oot taitava Miia :) Terkkuja Loviisasta ja ihanaa joulun odotusta. T:Marjo ja Tore

    VastaaPoista